{{(settings || event).EventName + ' ' + (settings || event).CityName + ' ' + ((settings || event).Date | date: 'shortDate') + ((settings || event).DemoMode ? ' (DEMO)' : '')}}

Presentkort Här kan du köpa presentkort

Laddar inställningar...

{{ giftCardForm.steps[giftCardForm.step] }}

Information och villkor

Här kan du köpa presentkort till evenemang som använder AnmälMigNu! och tillåter köp av presentkort. Det kan vara en fin och hälsosam gåva för att t.ex. få någon att komma igång med träning eller få en trevlig upplevelse. Giltighetstid på presentkortet beror på när det valda evenemanget är och de villkor som arrangören satt upp för anmälan. Presentkortet är låst till det evenemang du väljer och kan inte växlas in mot pengar. Ev. kvarstående belopp tillfaller arrangören. Presentkortsköpet är bindande. Det är arrangören som är betalningsmottagare och utgivare av presentkorten, inte AnmälMigNu!. Alla frågor kring evenemanget, villkor och betalning skall ställas till arrangören.

Välj evenemang

Sök upp ett evenemang nedan och klicka på välj för att gå vidare.
OBS: Just nu visas även DEMO-evenemang. Dessa skall ej göras riktiga köp eller anmälan till, utan används enbart för arrangörer som test.

Betalningsuppgifter

Fyll i alla fält nedan och gå sedan vidare med Nästa-knappen. Om du behöver hjälp med att välja belopp, så kan du gå till evenemangets hemsida eller anmälningssida, för att se aktuella avgifter.

Sök

Visa/Dölj

Evenemang Åtgärd
Logo {{_event.Text}}

Du har valt: Logo {{giftCardForm.selectedEvent.Text}}

Betalningsansvarig

Ange ett namn.
Ange ett giltig namn på formatet Anders Andersson eller Karl-Oskar Eriksson. Börja alltid med stor bokstav.
Namnet får högst innehålla 40 tecken.
Ange ett telefonnummer.
Ange en e-postadress.
Ange en giltig e-postadress på formen aaa@server.se
Ange ett belopp (50-10000 kr).
Ange ett belopp mellan 50 och 10000 kr.

Bekräfta uppgifterna

Granska uppgifterna du angett och bekräfta ditt köp av presentkort med knappen nedan. Presentkortsköptet är bindande och presentkortet är inte giltigt förrän arrangören har prickat av det som betalt.

Evenemang

Logo {{giftCardForm.selectedEvent.Text}}

Betalningsansvarig

Namn: {{ giftCardOrder.PaymentInfo.Name }}
Telefonnummer: {{ giftCardOrder.PaymentInfo.PhoneNumber }}
E-postadress: {{ giftCardOrder.PaymentInfo.Email }}

Att betala

Belopp: {{ giftCardOrder.OriginalValue }} kr
Betalningsmetod: {{ giftCardForm.paymentMethodText }}

OBS: Vänligen lägg till mejladressen info@anmalmig.nu som kontakt/godkänd avsändare i ditt e-postprogram innan du går vidare, för att säkerställa att du får de mejlutskick som görs från systemet. Detta är extra viktigt ifall du har en Hotmail/Live/Outlook-adress, då den leverantören ofta blockerar mejl i större utsträckning.

Kortbetalning med Nordea via Stripe

Ifall ditt kort är kopplat till Nordea, så behöver du gå in på Internetbanken och tillåta Internetköp temporärt (vanligtvis 1 timma) för att slutföra kortköpet via Stripe. Annars kommer du få ett felmeddelande om att ditt kort inte stöds.

Betalning för presentkortet

{{giftCardForm.paymentInfo}}

Användning av presentkortet

Presentkortet används vid anmälan till {{ giftCardForm.selectedEvent.Text }} och då anges koden för presentkortet. Alla frågor kring betalning och giltighet för presentkortet, skall ställas till arrangören, inte AnmälMigNu!.

OBS: Innan du lämnar denna sida bör du kontrollera att du fått bekräftelsemejlet och även noterat betalningsinformationen.

Bekräftelse för presentkort

Tack för ditt köp av presentkort! Nedan finner du uppgifterna för ditt presentkort. Du skall även ha fått ett bekräftelsemejl som också inkluderar presentkortet i PDF-format, för ev. utskrift. Om mejlet ej kommit fram, kolla först bland 'Skräppost' och kontakta sedan arrangören om det ej finns där. Notera att presentkortskoden är en värdehandling och giltig först efter betalningen har prickats av, av arrangören. Även vid kort/direktbetalning kan det hända att arrangören manuellt måste pricka av betalningen.

Användning av presentkortet

Presentkortet används vid anmälan till {{ giftCardForm.selectedEvent.Text }} och då anges koden {{ purchasedGiftCard.Code }}. Alla frågor kring betalning och giltighet för presentkortet, skall ställas till arrangören, inte AnmälMigNu!. Arrangörens kontaktuppgifter finner du på t.ex. evenemangets hemsida eller i inbjudan.

Presentkort

Evenemang: Logo {{giftCardForm.selectedEvent.Text}}
Presentkortskod: {{ purchasedGiftCard.Code }}
Belopp: {{ purchasedGiftCard.OriginalValue }} kr
Giltig (t.o.m.): {{ purchasedGiftCard.Date | date: 'shortDate' }}

OBS: Innan du lämnar denna sida bör du kontrollera att du fått bekräftelsemejlet och även noterat presentkortskoden.
Presentkortet kan ej lösas in mot pengar och ev. kvarstående belopp vid giltighetstidens slut tillfaller arrangören.

Meddelande

{{state.successMessage}}

Felmeddelande

{{state.errorMessage}}