Funktioner

Online

Allting är tillgängligt, vart du än är. Samarbeta med flera användare med uppdateringar i realtid.

Evenemang

Motionslopp, friidrottstävlingar, kurser och andra evenemang, stora som små! AnmälMigNu! hanterar i stort sett allt.

Betalningsmetoder

Tre olika kortbetalningslösningar, fakturor via post, e-post och e-faktura, Swish och Bankgiro/Plusgiro, samt IBAN. Pengarna går direkt till er som arrangör.

Presentkort

Sälj eller skapa presentkort, som deltagarna kan använda som betalning vid anmälan.

Kampanjer

Skapa kampanjer som t.ex. ni eller era partners kan länka till och där man kan få ut presentkort eller en rabattkod.

Rabattkoder

Skapa enkelt rabattkoder att lämna ut till t.ex. den egna föreningen eller andra ni kommit överens om kring en rabatt.

Import

Låt den som anmäler importera en mall vid stora anmälningar, eller importera själv olika typer av data till systemet som arrangör.

Export

Exportera data från systemet i många olika format, t.ex. till olika tidtagningssystem, statistik, ekonomiska rapporter, kontaktlistor m.m.

API-tjänster

API-integrationer finns tillgängliga för bl.a. hämtning av deltagardata och statistik för egen användning eller visning på hemsida, men också till t.ex. nyhetsbrevstjänster för utskick till era deltagare.

Kunder

Skapa kunder och kundsidor, där kunderna själva kan administrera sina anmälningar.

Kontroll

Med AnmälMigNu! är det ni som har kontroll över ert evenemang! Systemet uppdateras ofta och anpassas efter era önskemål.

Mycket mer...

Listan kan göras betydligt längre. Det bästa sättet att lära sig systemet är att prova på det. Ni kommer inte ångra er.

Bakgrund

Vad är AnmälMigNu!?

AnmälMigNu! är ett komplett och modernt anmälningssystem för att hantera anmälningar, betalningar, fakturor, presentkort m.m. till tävlingar, evenemang och kurser. Utvecklingen av systemet startades under hösten 2015 och har sedan fortskridit och intensifierats. Idag drivs och utvecklas det av mig, Johan Ingjald, genom min enskilda firma 'Hug IT'. AnmälMigNu! är alltså att betrakta som ett levande anmälningssystem, som följer den tekniska utvecklingen och försöker ligga i framkant i alla avseenden. Eftersom att jag själv är aktiv i flera ideella föreningar som arrangerar båda stora och små motionslopp och tävlingar, så vet jag hur mycket extraarbete dåliga system och rutiner kan tillföra. Där kommer AnmälMigNu! in och är med innan, under och efter evenemanget, som en enormt stor tidsbesparare, vilket betyder extra mycket när man jobbar ideellt.

Vad kan AnmälMigNu! göra för er och ert evenemang?

Så fort ni börjar använda systemet kommer ni märka att till skillnad från många andra system, så är AnmälMigNu! ett komplett anmälningssystem fullt med funktioner och möjligheter till personlig anpassning. Inte låst till en enskild sport som många andra. Konfigurera ert evenemang och visa endast det som är relevant på t.ex. anmälningssidan, så att de som anmäler sig också får en så smidig och enkel upplevelse. Skapa användare med olika roller för att jobba tillsammans i systemet. Det går även att välja vilka klasser/distanser och vilka avgifter som gäller för vilka datum i förväg. Det är ni som arrangör, som bestämmer. Systemet är väldigt generellt och kraftfullt för många typer av evenemang, inte bara löpartävlingar. Skall det gå att lägga till t.ex. en middag vid anmälan eller skall man få rabatt för att man är ungdom eller pensionär, så finns funktioner för det också. AnmälMigNu! inkluderar även ett flexibelt och avancerat fakturasystem där ni kan skapa samlingsfakturor för anmälningar eller manuella fakturor för sådant som inte direkt rör deltagande i evenemanget, t.ex. fakturering för sponsorer eller tältplatser. Kampanjer kan också skapas med rabattkoder och presentkort. Kopplingar till friskvårdstjänster som Wellnet, Epassi och Benify finns. I stort sett allt går att anpassa efter eget behov, och skulle ni känna att någon funktion saknas eller ni vill kunna exportera listor i ett annat format till tidtagning eller något annat än det som är tillgängligt, så är det bara att höra av sig, så kan det normalt sett lösas inom kort. Utöver detta och mycket därtill, finns även avprickning av betalningar, utskick av påminnelser och kvitton, samt möjlighet att importera anmälningar eller annan data via mallar.

Inte övertygad om varför ni skall välja AnmälMigNu! ännu?

Som arrangör själv, så har jag inte hittat något annat system som är så komplett som detta, eller som utvecklas i samma takt. Utöver det så drivs utvecklingen till stor del av vad användarna och deltagarna efterfrågar, och det krävs inte att hundratals röster försöker göra sig hörda för att något skall hända, vilket ofta är ett problem med andra system. Är det något ni tycker saknas i systemet, så hör ni av er, så tittar jag på om det går att lösa, oftast helt utan någon extra kostnad. För de arrangemang jag själv varit med på, så har AnmälMigNu! sparat både mycket tid och pengar åt arrangörerna.

AnmälMigNu! är väldigt enkelt att sätta sig in i, och även någon som inte har så mycket datorvana kan snabbt förstå hur man skall gå till väga genom att bara prova sig fram. Man behöver sällan oroa sig för att göra några fel, då man hela tiden vägleds till rätt val och får felmeddelanden som förklarar hur man kan rätta till det som gått snett. Eftersom att jag själv använder AnmälMigNu!, så är jag kund till mig själv, vilket gör att systemet måste underlätta och tillgodose alla behov från båda sidor. Det, tillsammans med alla funktioner och anpassningsmöjligheter, gör AnmälMigNu! till ett helt unikt anmälningssystem som ni garanterat inte kommer bli missnöjda med.

Vad kostar AnmälMigNu!?

Det beror på storleken av evenemanget, anmälningsavgifter och hur mycket specialanpassningar som skall göras, och är något vi får komma överens om, men normalt sett, för mindre arrangemang (några hundra deltagare) så handlar det inte om mer än 500-1000 kr i en fastavgift och sedan 1 kr/deltagare, exkl. moms. En normal tävling med 200-500 deltagare brukar alltså landa runt 1000-2000 kr totalt inkl. moms. För ett evenemang som t.ex. tar 200-300 kr i anmälningsavgift, så krävs det alltså inte så många fler än en handfull anmälningar för att täcka avgiften för AnmälMigNu!. När det gäller större evenemang med tusentals deltagare, så får vi komma överens om något. Inga extra kostnader tillkommer för aktivera t.ex. kortbetalning, fakturor eller andra betalningsmetoder. Kostnader som kan tillkomma utöver dessa är t.ex. specialanpassningar av mejlutskick, fakturor, anmälningssidan och liknande, men du behöver aldrig oroa dig för några konsultarvoden på 800 kr/timme, utan oftast handlar det om några hundralappar totalt. Även implementering av större nya funktioner efter önskemål kan innebära kostnader. Eftersom att systemet är så pass generellt och anpassningsbart för arrangören, så behövs sällan några specialanpassningar. I övrigt ingår utveckling, drift, support m.m. och de flesta klarar sig alltså mer än väl med den funktionalitet som redan finns idag, då AnmälMigNu! inte använder sig av någon stege, utan alla användare har tillgång till i stort sett allt.

Kontakta AnmälMigNu! om du är intresserad av att använda systemet, undrar vad det skulle kosta för ert evenemang eller om du har andra funderingar.

Framtiden för AnmälMigNu!

Systemet följer den tekniska utvecklingen i största möjliga mån. Tjänsten skall ses som ett levande system, som uppdateras kontinuerligt och efter användarnas önskemål och synpunkter. Målet är att AnmälMigNu! skall kännas som att det är precis vad du behöver och mer därtill, så att det underlättar hanteringen av anmälningar, betalningar m.m. innan, under och efter ert evenemang.

Administrering av anmälningar sker under eget ansvar

Även om AnmälMigNu! är testat med över 1 miljon anmälda deltagare och har utvecklats under många år, samt fortsatt utvecklas regelbundet, så är det i slutändan ändå alltid arrangören som är ansvarig för sitt evenemang. Jag har försökt göra allt för att det inte skall kunna bli fel men samtidigt ger friheten att ställa in alla inställningar själv och de olika kraftfulla funktionerna att det i stort sett är omöjligt att undvika alla typer av situationer där fel kan uppstå. Vissa åtgärder kanske inte kan ångras och då är det resp. användares ansvar att det tas rätt beslut. Som utvecklare kan jag inte heller skydda från allt vad gäller t.ex. oförutsedda fel, driftstörningar eller olika typer av elaksinnade attacker mot systemet. Även det kan inte kan beskyllas AnmälMigNu! eller dess ägare. Om du upptäcker något som är ett uppenbart systemfel, så är det givetvis så att det skall rapporteras in till AnmälMigNu!, så att det kan rättas till snarast.

Tack!

Jag vill passa på och tacka några skapare av tekniska lösningar som möjliggör vissa funktioner och/eller utseendet på AnmälMigNu!:

  • Angular
  • Bootstrap
  • Font Awesome
  • AdminLTE (Almsaeed Studio)
  • ASP.NET MVC Boilerplate (Muhammad Rehan Saeed)
  • x-editable