amp

Kampanjsida {{campaignInfo.EventName + (campaignInfo.DemoMode ? ' (DEMO)' : '')}} Om du enbart ser denna text, ladda om sidan med CTRL+F5 eller använd en annan webbläsare om detta består. Problemet har vanligtvis med Internet Explorer och andra gamla webbläsare att göra, eller så blockerar din webbläsare skript. amp Logo

{{campaignInfo.CityName}}
{{campaignInfo.EventEntryDate}}


Information

Logga
Välkomna till kampanjen för {{campaignInfo.CampaignName}}! Här kan du ta del av kampanjen genom att läsa villkoren och sedan fylla i de uppgifter som krävs.


{{campaignInfo.TextDescription}}


Villkor

{{campaignInfo.CampaignContentInfo}}

Det går endast att ta del av denna kampanj en gång och fr.o.m. {{campaignInfo.DateValidFrom | date: 'shortDate'}} t.o.m. {{campaignInfo.DateValidTo | date: 'shortDate'}}.

Kampanjen gäller inte för följande klasser '{{campaignInfo.ClassDistancesToExclude.split('|').join(', ')}}'.

Kampanjen gäller inte för deltagare med följande egenskaper '{{campaignInfo.ClassPropertiesToExclude.split('|').join(', ')}}'.

Arrangören reserverar sig för felskrivningar och situationer där kampanjen på ett eller annat sätt behöver avbrytas.


Ta del av kampanjen

Uppgifterna som skickas in används enbart till denna kampanj och behandlas givetvis efter de lagar och regler som gäller, t.ex. GDPR.

Förnamn

Ange ett förnamn. Ange ett giltigt förnamn på formatet Anders eller Rose-Marie. Notera att anders eller ANDERS inte är OK. Förnamnet får högst innehålla 25 tecken.

Efternamn

Ange ett efternamn. Ange ett giltigt efternamn på formatet Andersson eller Andersson-Olsson. Notera att andersson eller ANDERSSON inte är OK. Efternamnet får högst innehålla 25 tecken.

Personnummer

Ange ett giltigt personnummer på formatet ÅÅÅÅMMDDNNNN eller ÅÅÅÅMMDD-NNNN, t.ex. 195308128899 eller 19530812-8899. Det kan verkar som att personnumret är i rätt format men ej giltigt enl. de regler som gäller för personnummer.

E-postadress

Ange en giltig e-postadress. Ange ingen@epost.se om du saknar e-postadress.
Det finns fortfarande obligatoriska uppgifter att fylla i. Fält markerade med en triangel är obligatoriska för att ta del av kampanjen.Presentkortet


Rabattkoden

Grattis! Du har tagit del av kampanjen och hittar informationen om hur du går vidare nedan.

{{claimedCampaignInfo}}

Du verkar redan ha tagit del av kampanjen, men informationen om dess innehåll kunde ej hittas. Kontakta arrangören om något fel uppstått.

Du kan välja att utnyttja {{claimedCampaignInfo.indexOf('Presentkortet') > -1 ? 'presentkortet' : 'rabattkoden'}} vid ett senare tillfälle, men om du vill gå direkt till anmälningssidan så använder du knappen nedan.


Gå till anmälan